Η ΕΤΑΜ συνδιοργάνωσε με την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης τη 2η Eνημερωτική – Eκπαιδευτική Συνάντηση στο πλαίσιο της υλοποίησης της πιλοτικής δράσης του έργου “NICHE – Building innovative food value chains in regions – Χτίζοντας καινοτόμες αλυσίδες αξίας τροφίμων, την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019, στο ξενοδοχείο BIO SUITES στο Ρέθυμνο.

Οι εισηγήσεις των ομιλητών, αφορούσαν στις 4 γαστρονομικές διαδρομές που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου, στη δικτύωση των ΜΜΕ και σε σχετικές καλές πρακτικές καθώς και στο παράδειγμα της δικτύωσης των οινοποιών της Κρήτης. Των εισηγήσεων, ακολούθησε workshop – συζήτηση για την κεφαλαιοποίηση των αποτελεσμάτων του έργου και τα οφέλη της δικτύωσης.

Ατζέντα Συνάντησης

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του έργου.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ