Η ΕΤΑΜ συνδιοργάνωσε με την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου το 1ο Living Lab, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου INTERREG MED: MD NET – Mediterranean Diet When Brand meets people, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Minos Beach Art Hotel στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, τη Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019.

Βασικός σκοπός του έργου, είναι η αξιοποίηση των ευκαιριών της Μεσογειακής Διατροφής – που μέχρι σήμερα παραμένουν αναξιοποίητες – καθώς και η αντιμετώπιση των κοινών προκλήσεων των συμμετεχουσών χωρών για την ανάδειξη της Μεσογειακής Διατροφής ως τμήμα αναπόσπαστο της μεσογειακής ταυτότητας.

Κατά τη διάρκεια του LLB, συζητήθηκε το ζήτημα του ελληνικού πρωινού στα ξενοδοχεία, παραδοσιακές μέθοδοι συντήρησης των τροφίμων καθώς και οι ευεργετικές ιδιότητες του χαρουπιού, ενώ το εργαστήριο έκλεισε με μάθημα μαγειρικής – επίδειξη με τη χρήση κατά βάση προϊόντων χαρουπιού από το Chef Γιάννη Μπαξεβάνη.

  Πρόσκληση            Ατζέντα


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ