Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι η Εταιρεία μας, για 3η χρονιά, θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση HO.RE.CA. που θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, από Παρασκευή 9 έως και Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018.

Θα μας βρείτε στο Hall No 2, Stand D21 όπου θα έχουμε τη δυνατότητα να ανταλλάξουμε απόψεις και να σας ενημερώσουμε για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στον τουριστικό κλάδο και ιδιαίτερα σε ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις.

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε και να τα πούμε από κοντά.

                                                                                                        

Η 13η HORECA, η μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα και μια από τις μεγαλύτερες και καλύτερες στο είδος της διεθνώς, ανοίγει τις πύλες της 9-12 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo, πανέτοιμη να υποδεχθεί τους δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες από την Ελλάδα, την Κύπρο και τις ευρύτερες περιοχές.

Με 550 εκθέτες από τις σημαντικότερες και μεγαλύτερες προμηθευτικές εταιρείες του ξενοδοχειακού και επισιτιστικού κλάδου – με ένα πλήθος από ανανεωμένες παράλληλες εκδηλώσεις, με την περαιτέρω βελτίωση των οργανωτικών δομών από την πλευρά της διοργανώτριας εταιρείας, με την στήριξη και την ηχηρή παρουσία όλων των θεσμικών φορέων της Τουριστικής Βιομηχανίας και του Επισιτιστικού κλάδου, για ακόμα μία χρονιά η HO.RE.CA. θα αποτελέσει το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός στην χώρα μας, ένα από τα πιο επιδραστικά και ισχυρά brands στην Ελλάδα, πυρήνα των εξελίξεων και κοιτίδα των τάσεων που αφορούν τον ξενοδοχειακό και επισιτιστικό κλάδο.

Η σίγουρη τεράστια εμπορική αποτελεσματικότητα, η πρωτοφανής πολυσυλλεκτικότητα αλλά και ο καθοριστικός ρόλος που διαδραματίζει διαχρονικά η HORECA στον ευρύτερο κλάδο του Τουρισμού και φέτος θα είναι οι παράγοντες που θα οδηγήσουν στην επιβεβαίωση του τίτλου της ως μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις για τα Ξενοδοχεία και την Εστίαση σε παγκόσμιο επίπεδο!

  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της HO.RE.CA.